4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΤΜΟΣ

- Εκτύπωση
Τιμή: € ΑΠΟ 199 ΕΥΡΩ
Μεταφορά Οδικώς - Ακτοπλοικώς
Διατροφή Πρωινό
Ημέρες 4
Αναχωρήσεις 30 ΜΑΪΟΥ 2019

    ΠΑΤΜΟΣ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Αναχώρηση: 30/05/2019

 

1Η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από την ΛΑΜΙΑ μετά το μεσημέρι , με ενδιάμεση στάση , για τον ΠΕΙΡΑΙΑ . Αναχώρηση από τον ΠΕΙΡΑΙΑ , ώρα στις 19:00 . Τακτοποίηση σε οικονομικές θέσεις . Άφιξη στην ΠΑΤΜΟ , ώρα 03:00 Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο .

2Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ εκδρομή στους ΛΕΙΨΟΥΣ( εισιτήριο περίπου 14,00 ευρώ , για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή στους ΛΕΙΨΟΥΣ θα πρέπει να μαζευτούν τουλάχιστον 23 άτομα ) (προσκύνημα στην Παναγιά του ΧΑΡΟΥ ) . Προαιρετικό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα εκτός τιμής πακέτου . Επιστροφή το απόγευμα στην ΠΑΤΜΟ . Ξεκούραση , ελεύθερος χρόνος . Το βράδυ προαιρετικό γλέντι σε παραδοσιακή ταβέρνα με μουσική . Διανυκτέρευση .

 

3Η ΗΜΕΡΑ 

Μετά το πρωινό παρακολούθηση λειτουργίας στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης . Το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης περιβάλλεται σήμερα από το αρκετά μεγάλο μοναστηριακό συγκρότημα της Μονής της Αποκάλυψης . Το Ιερό Σπήλαιο βρίσκεται στο χαμηλότερο σχεδόν σημείο του συγκροτήματος . Κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια για το Σπήλαιο , συναντούμε τα παρεκκλήσια του Αγίου Νικολάου , του Αγίου Αρτεμίου και της Αγίας Άννας , που είναι κτισμένο μπροστά και δίπλα στο Σπήλαιο και το οποίο φαίνεται σαν τμήμα της εκκλησίας της Αγίας Άννας , αποτελεί όμως ξεχωριστό μικρό εκκλησάκι αφιερωμένο στον Ιωάννη τον Θεολόγο . Στο Σπήλαιο , το οποίο έχει 4 μέτρα βάθος , θα δείτε το σταυρό που λαξεύτηκε από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη , μια τριπλή σχισμή < Τριαδική > απ’ όπου ακούστηκε η φωνή που είπε στον Ιωάννη να γράψει την Αποκάλυψη , το μέρος που κατακλινόταν ο Ευαγγελιστής , το σημείο περικυκλωμένο με μέταλλο όπου ο Απόστολος ακουμπούσε το κεφάλι του για να κοιμηθεί και δεξιά ο βράχος που σχηματίζει ένα είδος φυσικού θρανίου , στο οποίο ο μαθητής του Ευαγγελιστή Ιωάννη , Πρόχορος , λέγεται ότι έγραψε την Αποκάλυψη καθ’ υπαγόρευση του Αποστόλου . Επίσκεψη στην Ιερά Μονή του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ . Στη συνέχεια περιήγηση της χώρας . Προαιρετικό φαγητό . Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση 23:55 από Πάτμο.Διανυκτέρευση εν πλου

4Η ΗΜΕΡΑ

Άφιξη στον ΠΕΙΡΑΙΑ όπου μας περιμένει πολυτελές λεωφορείο . Με ενδιάμεσες στάσεις , επιστροφή στην πόλη μας με τις πιο όμορφες αναμνήσεις .

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: €

ΣΕ 4ΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ :

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • 2 διανυκτερεύσεις στην ΠΑΤΜΟ με πρωινό
  • μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο , ΛΑΜΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ , ΠΕΙΡΑΙΑ – ΛΑΜΙΑ
  • ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρει το πρόγραμμα
  • ξεναγό όπου χρειάζεται
  • συνοδό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ;

  • ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • εισόδους μουσείων . ποτά , φιλοδωρήματα κλπ
  • εκδρομή στους ΛΕΙΨΟΥΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ